Hardenberg - Gezocht - Bedrijfsinbraak – Asjeskampweg – Hardenberg

Aan de Asjeskampweg in Hardenberg bestalen vier mannen een bedrijf voor ruim 150.000 euro. Herken jij de verdachten of heb je informatie over deze diefstal? Laat het ons weten!

Het gedupeerde bedrijf is onder meer gespecialiseerd in dakrandbeveiliging. Hiervoor lag een groot aantal staanders en hekken op een afgesloten terrein. De daders vernielden het hek om op het terrein te komen. In drie etappes en in wisselende samenstellingen laadden ze hun busje vol. Ze reden in een witte bakwagen met een afgeplakt kenteken. De mannen stalen uiteindelijk 158 staanders en 60 hekken, waarmee ze het bedrijf voor in totaal ongeveer 155.000 euro dupeerden.

Beelden van de verdachten

Dankzij de goede verlichting en de beveiligingscamera’s van het bedrijf zijn er duidelijke beelden van de verdachten. Herken jij (een van) hen? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.


2024182178
Sun Apr 21 00:00:00 CEST 2024
Hardenberg

gezocht