Capelle aan den IJssel - Grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen bij doorzoeking

Capelle aan den IJssel - Grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen bij doorzoeking

Bij een ondermijningsactie in Capelle aan den IJssel is vanochtend een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen in een loods aan de Burgemeester Schalijlaan. Ook werd er een vuurwapen aangetroffen. Twee mannen waren aanwezig in de loods en zijn aangehouden. Hun rol wordt onderzocht. Het gaat om twee Rotterdammers (37 en 38 jaar oud). De politie heeft de verdovende middelen en het vuurwapen in beslaggenomen. De verdovende middelen worden vernietigd. De politie doet verder onderzoek in de loods.

Wat kun je doen tegen ondermijnende criminaliteit?
Iedereen kan te maken krijgen met ondermijnende criminaliteit. Zie, hoor of ruik je onraad? Meld het. Altijd. Bel 112 als elke seconde telt en 0900-8844 bij geen spoed, wél politie. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, bel hiervoor 0800 -7000.

Beloning voor tippen
Wie weet heeft van het bezit van een vuurwapen kan hierover vertrouwelijk tippen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de politie. Door informatie te delen bij het speciale team, dat getraind is in het vertrouwelijk inwinnen van informatie en het afschermen van informanten, worden tipgevers met maximaal 750,00 euro beloond, afhankelijk van het soort wapen dat aangetroffen wordt.