Den Haag - Haagse Cold Case in Team West en Opsporing Verzocht

Den Haag - Haagse Cold Case in Team West en Opsporing Verzocht

In de uitzendingen van vanavond aandacht voor de moord in 1991 op de 81-jarige mevrouw Cornelia van den Bergen-Groenewold uit Den Haag. Zij werd 28 jaar geleden om het leven gebracht in haar woning aan de Wenckebachstraat. De politie vond haar vastgebonden in haar slaapkamer; haar woning bleek overhoop gehaald. Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

mevr van den Bergen Team West

Mevrouw van den Bergen-Groenewold

Verder komen de volgende zaken aan bod:

Overval zonnestudio Schoutenhoek | Zoetermeer
Op zaterdagochtend 2 februari gaat een jonge man er vandoor met de kassalade van de zonnestudio die hij zojuist onder bedreiging heeft buitgemaakt. Op camerabeelden is duidelijk te zien dat hij met de kassalade over straat loopt en vlucht.

Diefstal drone | Rijswijk
Op 10 februari lukt het een man om een dure drone bij de Mediamarkt te stelen. Hij probeert het alarm te omzeilen door de verpakking over de alarmpoortjes te zwaaien, maar het alarm gaat toch af. Hij maakt zich hierna snel uit de voeten. De diefstal is gefilmd door de bewakingscamera’s.

Man valt vrouw lastig langs de N206 | Katwijk
Op woensdag 17 april rond 20.30 uur valt een man een jonge vrouw lastig op het fietspad langs de N206 ter hoogte van de Cantineweg. Hij duwt haar omver, waardoor zij op de grond valt en gewond raakt. Drie wielrenners waren op dat moment in de buurt en kunnen belangrijke getuigen zijn. Er wordt een getuigenoproep gedaan.

Straatroof Isabellaland in Opsporing Verzocht
Op zaterdag 26 januari rond 19.00 uur staat een oudere dame bij het bellenbord van de flat aan het Isabellaland in Den Haag. Uit het niets verschijnt opeens een man die het op haar handtas heeft voorzien. Doordat de handtas vastzit aan haar rollator sleept hij deze met zich mee. Deze zaak werd eerder getoond in Team West.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Herhaling op ieder uur.
Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.

Opsporing Verzocht: dinsdag om 20.35 uur op NPO1. Herhaling op woensdag rond 12.00 uur.