Hoorn - Gezocht - Politie zoekt dader(s) voor brandstichtingen in Hoorn

Op dinsdag 12 januari rond 00.40 uur is door een man voor een woning aan het Gangwerk in Hoorn, een vuurwerkbom geplaatst en aangestoken. Door de enorme explosie, sneuvelde het raam van de voordeur en stond de straat vol met rook. Er raakte niemand gewond.

Een halfjaar later, op maandag 14 juni, is gepoogd de auto van een van de bewoners waar in januari de vuurwerkbom is afgegaan, in brand te steken. Op donderdag 17 juni was het wederom raak, alleen slaagde dit keer de brandstichting wel; de auto van de bewoner is volledig in vlammen opgegaan. 


Het zou heel goed kunnen dat dezelfde persoon verantwoordelijk is voor beide brandstichtingen, maar dit is niet met alle zekerheid te zeggen. Daarom komt de politie graag in contact met mensen die denken deze man (of mannen) op de beelden te herkennen. Maar ook andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek, is welkom. 

Herkent u de man (of mannen)? Of heeft u andere informatie? Neem dan s.v.p. contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in. 


2021124029
Tue Jan 12 00:40:00 CET 2021
Hoorn

gezocht